Selecteer een pagina

Overcomplete webshop 3900,-

Gekoppeld aan Google, Facebook, Instagram shopping, Bol.com, Amazon, jouw boekhoudpakket, internationaal verzendpakket + labels, betaalprovider en nog veel meer!

Ontzorgen zodat jij doet waar je goed in bent
Wij zorgen ervoor dat alles wordt ingesteld, geven je een training zodat jij je producten kunt beheren en kunt verkopen. Je kunt al binnen een paar weken online zijn.

 

Groei (internationaal) met je webshop zonder hoge investering.

Brandley heeft 20+ jaar ervaring in e-commerce. Wij hebben gewerkt met websites die €100.000,- of meer kosten maar dat uiteindelijk niet waard bleken te zijn. En daar komen dan de jaarlijkse licentie- en hostingkosten nog bij. Wij vertellen je graag waarom je net zoveel of zelfs meer kunt met ons overcomplete webshop pakket.

De totaaloplossing voor jouw online business.

Je hebt een fantastisch product waar je helemaal in geloofd of je wilt een volgende stap met je webshop maken. Met ons pakket verkoop je eenvoudig in ieder gewenste taal en valuta. Wil je groeien dan zijn marketplaces zoals Bol.com, Amazon, Kaufland en Decathlon ideaal. Wij koppelen je webshop aan de marketplace die voor jou geschikt is.

Bol.com

Amazon

Decathlon

Een webshop die veilig is en voor jou onderhouden wordt

Wat hebben we daar een hekel aan: webshop offline omdat er een update moet worden gedaan. Iedere maand dikke rekeningen voor de hosting van de webshop. Een site die traag wordt als er veel bezoekers zijn. Dure licenties en support contracten. Wij werken met Lightspeed. Geen gedoe. Alles geregeld al vanaf 49,- per maand.    

Kom maar op met die bezoekers.

Een winkel zonder bezoekers levert geen omzet. Je wilt zichtbaar zijn op veel verschillende kanalen zoals Google, Social media zoals Facebook en Instagram. Misschien is affiliate marketing voor jou ideaal of wil je producten tonen op vergelijkingssites zoals Beslist.nl. Nieuwsbrieven versturen raden we ook aan. We kunnen alles koppelen, niets houdt je tegen!

Google

Instagram

Beslist.nl

Orders afhandelen en je administratie op orde

Je wilt een webshop waar je eenvoudig orders kunt afhandelen, retouren kunt verwerken en klantvragen kunt afhandelen. De bestellingen van Bol.com en Amazon wil je ook binnenkrijgen in je webshop. En niet onbelangrijk, de facturen en betalingen wil je direct in je boekhoudpakket hebben, zoals bijvoorbeeld Exact.

Kies een ervaren
e-commerce partner die zelf ook webshops beheert.

Wij weten hoe het is om een webshop te hebben omdat we zelf ook met onze voeten in de klei staan met het beheren van webshops. Houden ons bezig met online marketing (met partners). Zorgen ervoor dat de interne organisatie en processen lekker lopen. Weten hoeveel werk het is om producten te voorzien van tekstuele en visuele content. Analyseren gegevens in Google Analytics. Maken afwegingen welke producten te verkopen.  En bedenken strategieën om te zorgen voor nieuwe klanten en herhaalaankopen.

in 10 minuten weten of wij jouw verwachtingen kunnen waarmaken
Ben je geïnteresseerd in onze e-commerce gedachte? Neem contact met ons op en met 10 minuten weet je meer of dit is wat bij je past. We vertellen eerlijk of wij kunnen leveren wat jij verwacht. Als we dat niet doen dan gaan we beloftes maken die we niet kunnen nakomen en daar hebben we een hekel aan.

Wat we niet doen
Nu we het toch over verwachtingen hebben. Ook handig om te weten wat we niet doen. We doen geen webdesign of maatwerk. We hebben wel partners die je daarmee kunnen helpen. We weten veel van online marketing en kunnen je helpen met strategieën, maar wij doen geen online marketing. Wel kunnen we je helpen met een briefing voor een online marketingbureau en daarna het voorstel beoordelen. Ook kennen we goede online marketing bureaus.

Wij zorgen voor een webshop die lekker loopt
Ons advies is: focus je op jouw producten en het krijgen van tevreden klanten. De techniek is een middel en geen doel. Als dat lekker loopt, dan heb je tijd voor andere dingen.

Dion Fokkema

Onafhankelijke Online Man, Brandley

From The Blog

Mauris non tempor quam, et lacinia sapien. Mauris accumsan eros eget libero posuere vulputate.

Wat is Customer Equity

Van welk bedrijf zou jij aandelen van willen hebben, die met een lagere of een hogere opbrengst per klant? Customer Equity is de totale waarde van alle klanten over een bepaalde periode. Klanten (periode) x CLV = Customer Equity Historische en toekomstige waarde Je...

Amazon komt, goed nieuws voor jou?!

Amazon komt, goed nieuws voor jouw klanten. Raak ze niet kwijt! Angst voor Amazon Veel (online) bedrijven beginnen wat zenuwachtig te worden nu Amazon officieel heeft aangekondigd om met een Nederlandstalige site te komen. Bijna iedereen kent wel de verhalen dat...

Wat is Customer Lifetime Value (CLV)

Wat is customer lifetime value (CLV)Laten we beginnen met de definitie van Customer Lifetime Value: CLV is de bijdrage die een klant levert aan de organisatie zolang als deze klant is. De ‘lifetime’ start bij de eerste aankoop van klant totdat deze niet meer koopt...

We won’t spam!